Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ιστοσελίδα Gazzetta.gr στηρίζει τον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο ως χορηγός επικοινωνίας!

 

Για να έχει ένας δρομέας καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του εκτός από καλή προπόνηση, πρέπει να έχει και σωστή ενημέρωση για όσα αφορούν στην προσπάθειά του. Γι’ αυτό και ο 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος ενώνει φέτος για πρώτη φορά τις δυνάμεις του μ’ έναν όμιλο που κάνει πρωταθλητισμό στην ενημέρωση και την επικοινωνία: την Liquid Μedia μέσω από την αθλητική του ιστοσελίδα Gazzetta.gr.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα www.gazzetta.gr αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, συνεισφέροντας στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της φετινής ένατης χρονιάς τους την Κυριακή 22 Απριλίου.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για σωστή ενημέρωση είναι μεγάλη, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα μπορεί να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς φίλους.

Με μια στρατιά από κορυφαίες πένες-blogger, με σπουδαίους αναλυτές για ό,τι αφορά την αθλητική θεματολογία, με ρεπόρτερ για όλες τις μεγάλες ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με δεκάδες video από γκολ, καλάθια και παράξενες στιγμές, με πλήρη κάλυψη για όλα τα «μικρά σπορ», με παρουσία σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ενημέρωση για τα media, με μόνιμες στήλες όπου ξεχειλίζει το χιούμορ αλλά και η άποψη, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την ώρα που βγαίνουν κατευθείαν από την Ομόνοια, κανείς δεν μπορεί να μένει... με παράπονο! Αλλά η μάχη της ενημέρωσης συνεχίζεται.

Επειδή η εποχές «άλλαξαν» και ο αθλητισμός είναι απλά ένα όμορφο (ίσως το μοναδικό) κομμάτι της καθημερινότητας, το gazzetta είναι εδώ για να ενημερώνει και για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει! Μέσω του gazzetta plus καθημερινά, περνούν πληροφορίες για ό,τι γίνεται στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα του πλανήτη. Και όλα αυτά, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο όπως δηλαδή είναι η ροή του site!

Tα μηνύματα του Ποσειδωνίου που θα έχει να μεταφέρει το σάιτ σε περισσότερους από 500.000 αναγνώστες καθημερινά, όση δηλαδή είναι η μέση επισκεψιμότητά του, είναι άλλωστε πολλά. Κι αυτό γιατί ο πρώτος ιστορικά ημιμαραθώνιος της Αθήνας, επιστρέφει στο Παλαιό Φάληρο, με μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που επεκτείνονται σε όλον τον Φαληρικό Όρμο, δίπλα στη θάλασσα και ένα πλούσιο πρόγραμμα εξωαγωνιστικών δράσεων! Σκοπός της πολύπλευρης διοργάνωσης είναι να μεταδώσει το μήνυμα της χαράς του τρεξίματος και την ευαισθητοποίηση για τα θέματα της παχυσαρκίας και του διαβήτη φωνάζοντας «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το διαβήτη και την παχυσαρκία. Τώρα!». 

 

Ανάμεσα, στα επτά συνολικά δρομικά αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, συγκαταλέγεται και ο αγώνας κοινωνικής προσφοράς όπου οι συμμετέχοντες τρέχουν για να ενισχύσουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα» για παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό, δίνοντας φιλανθρωπική διάσταση στο τρέξιμό τους αλλά και τον Ποσειδώνιο γενικότερα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.poseidon-athenshalfmarathon.com.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00