Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αναβολή του αγώνα Χορτιάτης Trail Run 2018!

Η διοργάνωση πραγματοποιώντας έλεγχο στην διαδρομή του αγώνα, διαπίστωσε ότι υπάρχει χιονοκάλυψη σε ολόκληρη την διαδρομή και με μεγάλο ύψος χιονιού, που ξεπερνάει τα 70 εκατοστά, και σε μερικά σημεία σημεία λόγω του αέρα φτάνει στο ένα μέτρο! Με αυτά τα δεδομένα η διάσχιση της διαδρομής του αγώνα, η προσέγγιση των ομάδων διάσωσης και των εθελοντών (δεικτών) και των σταθμών τροφοδοσίας, είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη. 

Με αυτά τα δεδομένα και σκεπτόμενοι πρωτίστως την ασφάλεια των αθλητών αποφασίσαμε να αναβάλουμε τον αγώνα για να προστατέψουμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα διαμορφωθεί με βάση το καλεντάρι των αγώνων.

Ζητούμε συγνώμη για την αναβολή και την κατανόηση των αθλητών,αλλά πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των αθλητών.

Για πληροφορίες : στο e-mail της διοργάνωσης  xortiatis11@gmail.com και στην σελίδα του αγώνα στο Facebook  

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγώνα

Καιάφας Στυλιανός


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00