Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - To pasta party του ΣΔΥΜ για τον 35° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας γιόρτασαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Μangiona, τη συμμετοχή τους στον 35° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με γεύμα «αποκατάστασης», συζητώντας για τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν, στον δυσκολότερο αλλά ωραιότερο ψυχικά αγώνα, όπως τον αναφέρουν πλέον όλα τα μέσα ενημέρωσης.

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους σε μία ομολογουμένως όμορφη εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, κάνοντας αναφορά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο στη συμμετοχή των μελών του, τόσο στο Μαραθώνιο, όσο και στους παράλληλους αγώνες, αλλά και κάνοντας αναδρομή σε όλους τους αγώνες που διοργάνωσε ο Σύλλογος αλλά και που έλαβε μέρος, παρουσιάζοντας τη δύναμη που αντλεί ο καθένας από την ιστορία των αγώνων.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πολυπληθή συμμετοχή του συλλόγου (307 συμμετοχές) και δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε όσους έτρεξαν τον πρώτο τους Μαραθώνιο μέσα στο 2017. 

Ιδιαίτερη τιμή και βράβευση έγινε σε δύο αθλητές του συλλόγου, τον Βασίλη Μίχο για τις αθλητικές επιδόσεις τόσο στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα δύσκολα αγωνίσματα του Τριάθλου και των αγώνων βουνού και στον Γιώργο Παπανικολάου για το αθλητικό και αγωνιστικό ήθος που τον διακρίνει.

 Επίσης βραβεύτηκε ο δρομέας με την καλύτερη φετινή επίδοση στον Μαραθώνιο Παναγιώτης Συνόπουλος, ενώ βραβεύτηκε και η καλύτερη γυναίκα μαραθωνοδρόμος που ήταν η Σταυρούλα Μπάκα. 

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όλα τα μέλη, μαζί με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, με κέφι και σκέψεις για κάποιους αγώνες - εκδρομές την αγωνιστική περίοδο που έχει ξεκινήσει.

Και του χρόνου με υγεία να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί και να χαρούμε μαζί με τους νέους μαραθωνοδρόμους, όμορφες στιγμές από τον επόμενο 36° Αυθεντικό Μαραθώνιος της Αθήνας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00