ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με πέντε δρομείς ο ΣΔΥΜ στον αγώνα βουνού ALPAMAYO PRO TrailRace 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στην Πάρνηθα, ο απαιτητικός αγώνας τρεξίματος με την ονομασία ALPAMAYO PRO TrailRace 2017.

 

Ο ιστορικός αυτός αγώνας γίνεται για 11η στην σειρά διοργάνωση με τις ομορφότερες διαδρομές που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής, με σκηνικό την εκπληκτική φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας. Πρόκειται για έναν αγώνα, μείξη ορειβασίας και ορεινού τρεξίματος, τελικός του πρωταθλήματος Skyrunning, που συγκεντρώνει καταξιωμένους αθλητές στο χώρο και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, αυτές των Trail Race Original 25km, την Trail Race Relay 25km και τη μικρότερη Trail Race Entry 7km.

Τριακόσιοι πενήντα αθλητές τερμάτισαν στους ανωτέρω αγώνες, μεταξύ αυτών και πέντε μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, από τα οποία δύο αγωνίστηκαν στο μεγάλο αγώνα των 25 χλμ και τρεις στο μικρότερο των 4 χλμ. Αναλυτικότερα, στα 25 χλμ συμμετείχαν ο Χρήστος Βασιλείου και ο Πάρης Ηλιάδης τερματίζοντας στην 29η και 62η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης, σημειώνοντας χρόνους 3:22:00 και 3:49:21. Στον μικρότερο αγώνα των 7 χλμ αγωνίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη, μία γυναίκα και δυο άντρες και συγκεκριμένα η Έλενα Κανελλοπούλου η οποία τερμάτισε 4η στη γενική κατάταξη στις γυναίκες με χρόνο 1:00:29 και οι αδερφοί Γιώργος και Παναγιώτης Κοζομπόλης, τερματίζοντας σε χρόνους 59:32 και 1:10:33 στις 46η και 92η θέση της γενικής κατάταξης αντίστοιχα.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει την προσπάθεια των μελών του.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι