ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με Γιώτα Ασημάκου και Βάια Παντίδου ο ΣΔΥΜ στο Run Greece Πάτρας

Για 5η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το Run Greece 2017, με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

 

Χιλιάδες κόσμου και φέτος έδωσαν βροντερό παρόν και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας τρέχοντας για καλό σκοπό, αναδεικνύοντας εκτός των άλλων την αξία του ερασιτεχνικού μαζικού αθλητισμού, με όπλο τους την αγάπη, την ψυχή, την προσφορά και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, καθώς τα χρήματα και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Πατρέων.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και ένας μικρότερος αγώνας για παιδιά δημοτικών σχολείων, ενώ διεξήχθη για πρώτη φορά και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10 χλμ σε δημόσιο δρόμο. Όλοι οι αγώνες είχαν εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων με δύο γυναίκες μέλη του, την Ασημάκου Παναγιώτα που τερμάτισε 8η στη γενική κατάταξη και 5η στη κατηγορία της κάνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ με 43:18, και την Παντίδου Βάϊα που τερμάτισε σε χρόνο 1:15:09. 

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στον ανωτέρω αγώνα.

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

8ο Zagori Mountain Running

8ο Zagori Mountain Running

Ιουλ 20, 2018 Rate: 0.00

I Run Myrtos

I Run Myrtos

Ιουλ 22, 2018 Rate: 0.00

Instagram Feed