Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 3ο αγώνα δρόμου Υγείας Πάτρας 23,1χλμ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας , διοργανώνει την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015 τον 3ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ.

Στις 04 Φεβρουαρίου του 2015 και ώρα 14:12μ.μ. ενημερωθήκαμε με email από τη Γέφυρα Α.Ε., ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στα οδοστρώματα. Ως εκ τούτου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αναπόφευκτα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη διαδρομή.     

Οι αλλαγές αναλυτικά:

Στο 10ο χλμ περίπου, μετά την άνοδο στη Γέφυρα από δρόμο περιορισμένης χρήσης, θα κατευθυνθούμε προς το προστατευμένο πεζοδρόμιο της, πλάτους από 1,5μ. έως 1,8μ., στρωμένο με αρίστης ποιότητας άσφαλτο και θα το διασχίσουμε έως και το κλιμακοστάσιο του Ρίου.

Από εκεί θα κατεβούμε περίπου 50 σκάλες, 1.5μ. μήκος, με μεγάλο πλατύσκαλο 3μ., κάθε 15 σκαλοπάτια.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Στο κατέβασμα της σκάλας, για την δική σας ασφάλεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπέραση καθώς και η οιαδήποτε επαφή με άλλο αθλητή. Θα υπάρχουν αρμόδιοι κριτές οι οποίοι θα σημειώσουν την οιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά αθλητή και θα ειδοποιείται η Γραμματεία του αγώνα ώστε ο αθλητής να ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.

Μετά την κάθοδο θα προχωρήσουμε επί της Ποσειδώνος , αριστερά στη Μεγ. Αλεξάνδρου και δεξιά στη Ζαΐμη.

Εν συνεχεία η διαδρομή είναι η γνωστή από την προκήρυξη.

Προχωράμε ευθεία επί των οδών Ζαΐμη και Αχιλλέως. Στη Διγενή Ακρίτα στρίβουμε δεξιά και αριστερά στην Ναυσικάς, αριστερά στην Ευήνου και συνέχεια την Αυστραλίας. Στην Λεωφόρο Παναγιώτη Κανελλόπουλου στρίβουμε δεξιά και αριστερά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου και από την Πύλη 7 μπαίνουμε στον Λιμένα Πατρών. Κατευθυνόμαστε αριστερά και πάνω στην πλατεία 3 Συμμάχων και εν συνεχεία στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου. Ανεβαίνουμε την Αγ. Νικολάου και στην οδό Μαιζώνος κατευθυνόμαστε δεξιά έως και την πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ο τερματισμός.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το πεζοδρόμιο της Γέφυρας χρησιμοποιήθηκε το καλοκαίρι από αθλητές που συμμετείχαν σε νυχτερινό αγώνα και δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή να μας ενημερώσει έως την Παρασκευή 06.02.15 ώστε να διαγραφεί η συμμετοχή του και να του επιστραφεί το ποσό συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε:

  • ·Μουτζουρούλιας Στάθης : 6971909264
  • Κραβαριώτη Ράνια: 6955469010
  • Μεσσαλάς Βασίλης : 6945551673

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ακουλουθεί  το δελτίο τύπου από την ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  2.2.2015

Αύριο Τρίτη 3.2.2015 (και ώρα περίπου 6πμ) ξεκινούν στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» εργασίες συντήρησης καταστρώματος, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 14.2.2015.

Για την υλοποίηση των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν σε δυο φάσεις ,θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Ανατολικό κατάστρωμα / Κατεύθυνση Ρίο –Αντίρριο

Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. (λωρίδας έκτακτης ανάγκης) στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο (Χ.Θ. 3+300 - 3+750)  από 3.2.2015, ώρα 6πμ.

Υπολογίζεται ότι - υπό κανονικές συνθήκες- η φάση αυτή θα ολοκληρωθεί στις 8.2.2015.

Ο αποκλεισμός των λωρίδων θα είναι 24ωρος για όλο το παραπάνω διάστημα. Ταυτόχρονα θα παραμείνει κλειστό και το ανατολικό πεζοδρόμιο καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

2) Δυτικό κατάστρωμα / Κατεύθυνση Αντίρριο – Ρίο

Μετά το πέρας των εργασιών στο ανατολικό κατάστρωμα της Γέφυρας, αυτές θα συνεχιστούν στο δυτικό από 8.2.2015 έως 14.2.2015.

Ως εκ τούτου θα αποκλεισθεί η δεξιά λωρίδα και η Λ.Ε.Α. στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ρίο (Χ.Θ. 1+700 - 1+300).

Ο αποκλεισμός των λωρίδων και εδώ θα είναι 24ωρος για όλο το αναφερόμενο διάστημα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα διέρχονται να συμμορφώνονται με την σήμανση καιτα όρια ταχύτητας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00