Στις 4 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία,μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας,ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής στο Πάικο και στα Κρούσια του Κιλκίς,επίσης θέλουμε να επισημάνουμε την ευαισθητοποίηση και προσοχή όλων μας στην προστασία του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα

 

Για την οργανωτική επιτροπή

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγώνα

Καιάφας Στυλιανός.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 μετά την ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του πραγματοποιήθηκαν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.Τα μέλη τα οποία εξελέγησαν,συνήλθαν στις 8 Δεκεμβρίου 2017 όπου και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Στην εκλογική διαδικασία του  συλλόγου Α.Π.Σ  ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ  που διεξήχθη  την  Κυριακή  10 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία του συλλόγου, ψήφισαν συνολικά 108 . Έλαβαν έγκυρα  ψηφοδέλτια 106  και λευκά-άκυρα 2 ,για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Με αρκετά μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 15ος Μινωικός Άθλος που διοργάνωσε ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με την Τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαικού-Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ- της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου- Φαιστού-Γόρτυνας.

#veikoutrail

Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Veikou Trail στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, εκτός της δυνατότητας εγγραφής με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα, δίνει  στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να εγγραφούν απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΤΡΕΧΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Αγώνας δρόμου διοργανώνεται την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στον Κραννώνα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του "ΕΥΚΛΗ" εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΣΔΥ Αίγινας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΑΡΗ, ο οποίος έφυγε αρκετά νωρίς από κοντά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στα μέλη του ΣΔΥ Αίγινας.

Το ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

Η πέμπτη έκδοση των αγώνων της Ύδρας είναι και επετειακή! Η κορυφαία διοργάνωση που γνώρισαν οι αθλητές που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018, ακόμα καλύτερη, σε έναν ιδανικό προορισμό για δρομείς βουνού όπου τα μονοπάτια έχουν τον πρώτο λόγο καθώς η απουσία τροχοφόρων κάνει τη διαφορά.

Λίγο πριν κλείσει το 2017 θα θέλαμε να σας θυμίσουμε, ξανά, στιγμές από το 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου, Andros Trail Race 2017, στο μεγάλο βίντεο!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο «Orliakas Race”, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Απριλίου 2018, στο χωριό Σπήλαιο Γρεβενών.